Over Ons

In 1976 heeft werd door Frans Sertons het bedrijf Monumunt opgericht. Monumunt was uitgever van gemeentemunten, herdenkingspenningen en officiële betaalmunten. In 1983 werd de naam gewijzigd in Muntpost. Tot 2007 was Muntpost één van de belangrijkste uitgevers van herdenkingspenningen en gelegenheidsmunten in Nederland.
Na overname van de Muntpost-postorderactiviteiten door de Koninklijke Nederlandse Munt per 1 januari 2008 heeft de afdeling productontwikkeling zich verzelfstandigd en gaat verder onder de naam Sertons Concept, Design & Consulting B.V., kortweg Sertons-CDC.

 

In de wereld van muntproducten geldt Sertons-CDC als een toonaangevend en betrouwbaar partner. Niet alleen omdat alle door ons ontwikkelde producten tot de kwalitatieve top behoren, ook omdat wij voor u het gehele traject kunnen verzorgen. Van meedenken met en ideeën aandragen voor uw plannen, tot en met de marketing en distributie. Voor elk doel en zowel voor grote als voor kleine oplagen, hanteren we daarbij een ontwikkelingsstramien dat bewezen heeft tot uitstekende resultaten te leiden. Wij adviseren u graag en kunnen vaak in een vroeg stadium al een indicatie geven van de te verwachten kosten.